Skip to main content

En webbyrå som erbjuder både webbproduktion och grafisk produktion


01

Webbproduktion

Hemsidan är i de flesta fall basen i den digitala marknadsföringen. Våra kunder är allt ifrån småbolag, organisationer, tjänsteföretag till större business-to-business.

Vi erbjuder framtidssäker webbutveckling av era tjänster och produkter på internet. Under vår process anpassar vi produkten och tjänstens utseende och funktion efter er profil, önskemål och behov. Självklart är den responsiv och mobilanpassad samt du kommer enkelt kunna uppdatera innehållet och växa i takt med att behovet ändras.

02

Grafisk produktion

Den grafiska formen är en röd tråd i allt vi producerar. Med lång erfarenhet och kompetens inom grafisk formgivning, layout, bildhantering och fotografering så kan vi ge dig förstklassig service inom grafisk produktion.

Vi utför allt från enklare originalarbeten som t.ex. visitkort, annonser, foldrar, skyltar, bildekor och mässmaterial till stora trycksaksproduktioner med komplex layout och avancerad bildredigering. 

03

Joomla CMS

Keylab är Joomla Solutions Developer vilket ger dig trygghet i en partner som behärskar både tekniken och även ser till att din webbplats fyller dina marknadskommunikativa behov.

Joomla är ett av de absolut bästa och modernaste publiceringsverktygen (CMS). Det är mycket kraftfullt men ändå enkelt, anpassningsbart och skalbart. Styrkan i en plattform som Joomla är att det ger oss som utvecklare mer fokus att job

04

Marknadsföring

Ett kontinuerligt marknadsarbete är nödvändigt för att få en överblick av ert nuläge och vart ni är på väg. Säljer ni rätt saker till rätt person? Trycksaker, annonser, webbsidor, Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter… vart mår din verksamhet bäst av att synas?

Vi hjälper er att lägga upp strategier och analysera den egna verksamheten så ni kommunicerar rätt saker till era befintliga och potentiella kunder.

05

E-handel

Vi utvecklar Quickbutik e-handelsplatser. Quickbutik är den lättanvända och tidsbesparande webbshopen. Det är väldigt lätt att komma igång med Quickbutik, men vi har kunskapen att anpassa och vässa din e-handelsplats till dina behov.

Användarupplevelsen är i centrum när det kommer till e-handel. För att lyckas måste hela köpresan vara smidig och sajten bör ha en tilltalande design för målgruppen. Det är otroligt viktigt att alla funktioner fungerar perfekt och att sajten har en hög tillgänglighet.

> Spana in Quickbutik här!

06

Support & Service

Vi tar digital säkerhet på allvar. Att hålla sin webbplats uppdaterad rent tekniskt är mycket viktigt. Både för att bibehålla en god funktion men även förebygga hackning eller andra angrepp som orsakar skada och kostsamma driftstörningar.

Vi erbjuder både tekniska förvaltningsavtal för ett bekymmersfritt och enkelt ägande till löpande effektiva supportavtal där Keylab är din livlina som ger dig prioriterad extra snabb hjälp i din vardag.