Skip to main content
  • Webbutveckling med Joomla

Joomla CMS - Enkel men kraftfull webbpublicering

Joomla CMS är ett kraftfullt och prisbelönt webbpubliceringssystem.

Joomla är Open Source och gratis samt drivs och utvecklas av en enorm community. Joomla används av små som stora aktörer, från internationella företag, reklambyråer och organisationer, till lokala föreningar och privata hemsidor.

Joomla 5 – framtidens publiceringsverktyg redan nu


Vi kan Joomla-webbutveckling - vi är din partner för att skapa snygga och funktionsrika webbsidor. Hos oss kan du få hjälp med allt från design till implementering och underhåll av din Joomla-webbplats. Vår expertis är Joomla-plattformen och kan hjälpa dig att maximera dess potential för att ge din verksamhet en stark närvaro online.

Design och anpassning

Vår webbyrå har erfarna designers som kan skapa anpassade teman och grafiska element för din Joomla-webbplats. Vi förstår vikten av att ha en attraktiv och användarvänlig design för att locka och behålla besökare. Genom att arbeta nära med dig kan vi skapa en design som är i linje med ditt varumärke och kommunicerar din unika vision.

Utveckling och implementering av funktioner

Vårt team av utvecklare är specialiserade på Joomla CMS och har omfattande kunskap om plattformens funktionalitet. Vi kan hjälpa dig att implementera olika element på din webbsida såsom kontaktformulär, bildgallerier, bloggar, användarhanteringssystem och mycket mer. Genom att utnyttja Joomla:s flexibilitet kan vi skapa en webbsida som uppfyller både dina och dina besökares behov.

Responsiv webbdesign

I dagens digitala era är det viktigt att din webbsida visar sig lika bra på alla enheter. Vår webbyrå är specialiserad på att skapa responsiva webbsidor som anpassar sig automatiskt efter skärmstorleken för att ge en optimal upplevelse för besökare oavsett om de använder en dator, mobiltelefon eller surfplatta. Vi ser till att din Joomla-webbplats är tillgänglig för alla och hjälper dig att nå ut till en bredare publik.

SEO Optimering för Sökmotorer

Att synas i sökmotorerna är avgörande för att öka din webbsidas synlighet och att locka organisk trafik. Vår webbyrå har erfarenhet av sökmotoroptimering (SEO) och kan hjälpa dig att optimera din Joomla-webbplats för att rikta in sig på relevanta sökord och få bättre placeringar i sökresultaten. Vi använder moderna SEO-tekniker för att förbättra din synlighet och öka trafiken till din webbsida.

Underhåll och support

Vi förstår att din Joomla-webbplats behöver kontinuerlig uppdatering och underhåll för att fungera optimalt. Vår webbyrå erbjuder också tjänster för underhåll och support för att säkerställa att din webbsida alltid är uppdaterad och säker. Vi övervakar regelbundet din webbplats, uppdaterar programvaran och implementerar säkerhetsåtgärder för att skydda mot hot.

Oavsett om du behöver hjälp med att skapa en helt ny Joomla-webbplats eller behöver förbättra och uppdatera en befintlig webbsida, så är vår webbyrå för Joomla-webbutveckling din idealiska samarbetspartner.

Låt oss hjälpa dig med en riktigt bra Joomla sajt!

Keylab har arbetat med Joomla sedan det lanserades 2005 och nu med Joomla 5 kan vi göra nästan allt! Vi är en kompetent och kreativ partner när det gäller både enkla och komplicerade webbplatser. Hör av dig så kan jag visa vad Joomla går för!